4 gangen menu bestaat uit voorgerecht-soep-hoofdgerecht en dessert

4 gangen menu met koude voorgerechten 69.00/p all in

4 gangen menu met warme voorgerechten 72.00/p all in

5 gangen menu met koud en warm voorgerecht 89.00/p all in

 

. Aperitief wordt extra bij geserveerd (niet bij voordeelmenu)

. Wijnen, waters en bieren worden tot aan het nagerecht à volonté geserveerd

. Koffie wordt à volonté geserveerd

. Soep wordt steeds bij geserveerd

. Hoofdgerecht wordt geserveerd met kroketjes (met gratin +1.00)

. Hoofdgerecht wordt steeds bij geserveerd

. 4 gangen menu’s zonder wijnen en waters is -12.00/p

. 5 gangen menu’s zonder wijnen en waters is -16.00/p

. Reservatie geldig bij voorschot van 15.00/p

. Wij rekenen steeds contant af op de dag van het feest

 

. Aantal menu’s worden doorgegeven ten laatste 14 dagen vooraf

Fruitsap met versnaperingen

*

Tomatensoep met balletjes

*

Ravioli, kaas of garnaalkroketje

*

Kipfilet, hamburger, kippenuggets,Koninginnehapje,stoverij van varkenswangetjes

Of

Steak met saus naar keuze (+3.00)

*

Ijstaart of chocolademousse

Frisdranken inbegrepen

36.00/p

Zonder voorgerecht : 30.00/p

 

De communicant eet gratis!!!!

Kinderen worden gerekend tot 12 jaar.

Indien gewenst , kunnen kinderen ook genieten van volwassen menu’s met een korting van 25%

 

Voordeelmenu

Kirr met wachtbordje

*

Hesp met meloen of torentje van garnaaltjes met coulis van passievruchten

*

Tomatenroomsoep

*

Kalkoenborst met seizoensgroentjes

*

Ijstaart, frambozencoulis en verse vruchten

*

Mokka en zoetigheden

50.00/p

Zonder dranken

Cava met wachtbordje

*

Surf en turf van koningskrab en rundstartaar, zalfje van mierikswortel

Of

Canneloni van zalm met tartaar van St. jacobsmossel

Of

Javannais van ganzenlever met peperkoek (+2.00)

Of

Spaanse bergham “Enscenares”, meloensoepje en cavaillon

*

Tomatenroomsoep

Of

Bloemboolsoepje,brunoise van gerookte zalm

Of

Garnaalsoepje met Armagnac (+3.00)

*

Noordzeevispannetje

Of

Grietbot op erwtencoulis,spekreepjes en gebakken kampernoelis

Of

Kabeljauwhaasje met sherrysaus, prei en appeltjes

Of

Gebakken kalfszwezeriken,calvadossaus en gewokte primeurs (+3.00)

*

Sorbet of jenever (+3.00)

*

Gerookt varkenshaasje “ Duroc d’olives”, picklessausje en lentegroentjes

Of

Parelhoenborst “fine champagne”, voorjaarsgroentjes

Of

Kalfsmedaillon met seizoensgarnituur  (+3.00)

Of

Lamskroontje met seizoensgarnituur   (+3.00)

*

Ijstaart, frambozencoulis en verse vruchten

Of 

Sabayon met ijs en verse vruchten

Of

Moelleux van chocolade, vanilleroomijs

Of

Waaier van kleine gerechtjes (+3.00)

*

Mokka en zoetigheden

 

Wijnen en waters inbegrepen