Te bereiken op:

Tel: 09/ 357 68 15

GSM: 0475 / 39 27 23

 


Suggesties

Suggesties van de chef

VG - Gegratineerde St Jacobsschelp (van september tot april)

HG - Roggevleugel met kappertjes

HG - Noordzeebouillabaisse (met toastjes en rouille)

HG - Steak tartaar (handgesneden)

HG - Irish Ribeye (Hereford) Saus supplement

 

Vraag naar onze

• Seizoens suggesties: asperges - mosselen - wild

• Salade van de week

• Elke vrijdagavond paling en scampi à volonté (3-gangen)

 

• Elke werkdag en zaterdagmiddag (behalve op feestdagen)

    3-gangen lunch: soep of voorgerecht (+€5) - hoofdgerecht - koffie

  • Donderdag: steak met saus naar keuze of ...
  • Vrijdag: vissuggestie van de chef of ...
  • Zaterdag: gevogelte of ...
  • Maandag: stoofpotgerecht of ...