Onze gerechten

To Share
Italiaanse charcuterie & kaas  

Parmaham met tomatentapenade

en toastjes

 
Garnaalkroketjes (6 st.)  
Bordje gefrituurde mix (12 st. )  
Nobashi garnalen (6 st.)   
   

Soepen: :

Tomatensoep

 

Voorgerecht:

Handgesneden gerookte zalm met briochetoast en lavendel mayonaise
Tomaat garnaal (1st.)
Carpaccio van tonijn met limoen
Carpaccio van rund met truffelolie
Ganzenlever terrine met uienconfituur en brioche toast
Oesters natuur (6 st.) volgens marktaanbod
Kaaskroketjes (2st.)
Garnaalkroketjes (2st.)
Duo kaas- en garnaalkroketjes 
Scampi’s (lookboter, maison, rode kerriesaus)
 

Hoofdgerecht vis:

Gebakken zeetong (+/- 350 gr)
Gamba's in de lookboter
Noordzeebouillabaisse met rouille en toastjes
Scampi’s 
( lookboter, maison, rode kerriesaus) 
Paling
(gebakken / in ‘t groen / room / kreeftensaus)

Tomaat garnaal (2st.)

Mosselen natuur of van de chef
(room en tuinkruiden) (SEIZOEN)

Koude visschotel
(gerookte zalm, tomaat garnaal, gerookte heilot, gerookte forel, tonijnsalade, oester, gamba)

 

Hoofdgerecht  vlees:

Kippenborst met cidersaus en appeltjes 
Stoverij van varkenswangetjes
Huisbereide vol au vent
Steak natuur (wit-blauw) 
Steak tartaar (handgesneden)
Irish ribeye (Hereford) natuur

 

Supplement sausjes   (champignon / peper  / béarnaise) 

 

Veggie

Pasta met tomatenmix en Buratta
Salade quorn, notenmengeling en gebakken krieltjes

Salades & snacks

Salade met burrata en tomatenmix
Salade geitenkaas 

Salade scampi’s (balsamico - gebakken aardappelen) 

Croque monsieur (ham - kaas) (1st. / 2st.)

Croque special (ham - kaas - spaghettisaus)

Spaghetti

Supplement frietjes

 

Kindermenu

Kipnuggets (6st.)

Frikandel met frietjes (1 of 2 stuks)

Spaghetti junior

Halve kip met appelmoes

Kinder vol au vent

Kinder stoverij

Steak Junior natuur