Onze gerechten

Soepen: ;

Tomatensoep
Garnaalsoep met armagnac

 

Voorgerecht:

Handgesneden gerookte zalm met briochetoast en lavendel mayonaise
Tomatensalade coeur de boeuf met grijze garnaaltjes
Oesters natuur (6 st.)
Oesters met limoen en haringkaviaar (6 st.)
Carpaccio van tonijn met limoen
Carpaccio van rund met truffelolie
Ganzenlever terrine met uienconfituur en brioche toast
Kaaskroketjes (2st.)
Garnaalkroketjes (2st.)
Duo kaas- en garnaalkroketjes 
Kikkerbilletjes in de lookboter
Scampi’s (lookboter, maison, kreeftensaus, rode kerriesaus
 

Hoofdgerecht vis:

Gebakken zeetong (+/- 350 gr)
Scampi’s 
( lookboter, maison, kreeftensaus, rode kerriesaus) 
Paling
(gebakken / in ‘t groen / room / kreeftensaus)
Salade van garnalen met tomaat

Mosselen natuur of van de chef
(room en tuinkruiden) (SEIZOEN)

Koude visschotel
(gerookte zalm, tomaat garnaal, gerookte heilot, gerookte forel, tonijnsalade, oester, gamba)

 

Hoofdgerecht met vlees:

Kippenborst met cidersaus en appeltjes 
Steak natuur (wit-blauw) 
Ossehaas natuur (wit-blauw)
Lamskroontje met seizoensgroenten

Stoverij van varkenswangetjes

Huisbereide vol au vent

Supplement sausjes   (champignon / peper / stroganoff / béarnaise) 

 

Veggie

Burrata met gewokte paprika, taggia olijven en mix van tomaatjes
Risotto met gebakken wilde zwammen, parmezaan & rucola

Salades, snacks

Salade geitenkaas (sjalotazijn - honing - gebakken spek)

Salade scampi’s (balsamico - gebakken aardappelen) 

Croque monsieur (ham - kaas) (1st. / 2st.)

Croque special (ham - kaas - spaghettisaus)

Spaghetti

Pasta met scampi en rode kerriesaus

Gewokte kip (met soja, krokante groentjes en wokmie)

Gewokte scampi’s  (zoetzuur, krokante groentjes en wokmie)

 

Supplement frietjes

 

Kindermenu

Kipnugggets (6st.)

Frikandel met frietjes (1 of 2 stuks)

Spaghetti junior

Halve kip met appelmoes

Kinder vol au vent

Kinder stoverij

Steak Junior natuur