To Share | |
Italiaanse charcuterie & kaas | |
Parmaham met tomatentapenade en toastjes |
|
Garnaalkroketjes (6 st.) | |
Bordje gefrituurde mix (12 st. ) | |
Nobashi garnalen (6 st.) | |
Soepen: : |
Tomatensoep |
Voorgerecht: |
Handgesneden gerookte zalm met briochetoast en lavendel mayonaise |
Tomaat garnaal (1st.) |
Carpaccio van tonijn met limoen |
Carpaccio van rund met truffelolie |
Ganzenlever terrine met uienconfituur en brioche toast |
Oesters natuur (6 st.) volgens marktaanbod |
Kaaskroketjes (2st.) |
Garnaalkroketjes (2st.) |
Duo kaas- en garnaalkroketjes |
Scampi’s (lookboter, maison, rode kerriesaus) |
Hoofdgerecht vis: |
Gebakken zeetong (+/- 350 gr) |
Gamba's in de lookboter |
Noordzeebouillabaisse met rouille en toastjes |
Scampi’s ( lookboter, maison, rode kerriesaus) |
Paling (gebakken / in ‘t groen / room / kreeftensaus) |
Tomaat garnaal (2st.) |
Mosselen natuur of van de chef |
Koude visschotel |
Hoofdgerecht vlees: |
Kippenborst met cidersaus en appeltjes |
Stoverij van varkenswangetjes |
Huisbereide vol au vent |
Steak natuur (wit-blauw) |
Steak tartaar (handgesneden) |
Irish ribeye (Hereford) natuur |
|
Supplement sausjes (champignon / peper / béarnaise) |
Veggie |
Pasta met tomatenmix en Buratta |
Salade quorn, notenmengeling en gebakken krieltjes |
Salades & snacks |
Salade met burrata en tomatenmix |
Salade geitenkaas |
Salade scampi’s (balsamico - gebakken aardappelen) |
Croque monsieur (ham - kaas) (1st. / 2st.) |
Croque special (ham - kaas - spaghettisaus) |
Spaghetti |
Supplement frietjes |
|
Kindermenu |
Kipnuggets (6st.) |
Frikandel met frietjes (1 of 2 stuks) |
Spaghetti junior |
Halve kip met appelmoes |
Kinder vol au vent |
Kinder stoverij |
Steak Junior natuur |