Onze gerechten

Soepen: ;

Tomatensoep

 

Voorgerecht:

Handgesneden gerookte zalm met briochetoast en lavendel mayonaise
Tomaat garnaal (1st.)
Carpaccio van tonijn met limoen
Carpaccio van rund met truffelolie
Ganzenlever terrine met uienconfituur en brioche toast
Oesters natuur (6 st.) volgens marktaanbod
Kaaskroketjes (2st.)
Garnaalkroketjes (2st.)
Duo kaas- en garnaalkroketjes 
Scampi’s (lookboter, maison, kreeftensaus, rode kerriesaus)
 

Hoofdgerecht vis:

Gebakken zeetong (+/- 350 gr)
Gamba's in de lookboter
Visbord Pattaya (4 soorten vis, gamba, scampi)
Scampi’s 
( lookboter, maison, rode kerriesaus) 
Paling
(gebakken / in ‘t groen / room / kreeftensaus)
Salade van garnalen met tomaat

Tomaat garnaal (2st.)

Mosselen natuur of van de chef
(room en tuinkruiden) (SEIZOEN)

Koude visschotel
(gerookte zalm, tomaat garnaal, gerookte heilot, gerookte forel, tonijnsalade, oester, gamba)

 

Hoofdgerecht met vlees:

Kippenborst met cidersaus en appeltjes 
Lamskoteletjes met mosterdsaus
Stoverij van varkenswangetjes
Huisbereide vol au vent
Steak natuur (wit-blauw) 
Steak tartaar (handgesneden)
Irish ribeye (Hereford) natuur

 

Supplement sausjes   (champignon / peper / stroganoff / béarnaise) 

 

Veggie

Burrata met gewokte paprika, taggia olijven en mix van tomaatjes
Gewokte groentjes met Quorn

Salades, snacks

Salade met burrata en tomatenmix
Salade geitenkaas (sjalotazijn - honing - gebakken spek)

Salade scampi’s (balsamico - gebakken aardappelen) 

Croque monsieur (ham - kaas) (1st. / 2st.)

Croque special (ham - kaas - spaghettisaus)

Spaghetti

Pasta met scampi en rode kerriesaus

Gewokte kip (met soja, krokante groentjes en wokmie)

Gewokte scampi’s  (zoetzuur, krokante groentjes en wokmie)

 

Supplement frietjes

 

Kindermenu

Kipnugggets (6st.)

Frikandel met frietjes (1 of 2 stuks)

Spaghetti junior

Halve kip met appelmoes

Kinder vol au vent

Kinder stoverij

Steak Junior natuur