© copyright Restaurant Pattaya @ photostudio S
© copyright Restaurant Pattaya @ photostudio S

WARME VOORGERECHTEN VIS

Noordzeevispannetje met champagneroomsaus  
Zalmplakje met opgebakken groentjes en Dijonnaise  
Kabeljauwhaasje met sherrysausje, prei en appeltjes  
Op vel gebakken kabeljauw op coulis van erwten, garnaaltjes en paddenstoelen  
Grietbot met prei en gebakken spekreepjes  
Kabeljauw à la nage  
Lottezadel in saffraansaus en gebakken oesterzwammen  
Asperges met gerookte zalm of garnaaltjes (seizoen)  

Al deze visgerechten kunnen als hoofdgerecht genomen worden mits een supplement van 10.00 €.

WARME VOORGERECHTEN (VLEES/GROENTEN)

Asperges op z’n Vlaams of Hollands (seizoen)  
Kalfszwezeriken met gebakken groentjes, graantjesmosterd en kalfsjus  
Gebakken ganzenlever met portosausje en appeltjes  

Geldig tot december 2024