WARME VOORGERECHTEN VIS |
|
Noordzeevispannetje met champagneroomsaus | |
Zalmplakje met opgebakken groentjes en Dijonnaise | |
Kabeljauwhaasje met sherrysausje, prei en appeltjes | |
Op vel gebakken kabeljauw op coulis van erwten, garnaaltjes en paddenstoelen | |
Grietbot met prei en gebakken spekreepjes | |
Kabeljauw à la nage | |
Lottezadel in saffraansaus en gebakken oesterzwammen | |
Asperges met gerookte zalm of garnaaltjes (seizoen) |
Al deze visgerechten kunnen als hoofdgerecht genomen worden mits een supplement van 10.00 €.
WARME VOORGERECHTEN (VLEES/GROENTEN) |
|
Asperges op z’n Vlaams of Hollands (seizoen) | |
Kalfszwezeriken met gebakken groentjes, graantjesmosterd en kalfsjus | |
Gebakken ganzenlever met portosausje en appeltjes |
Geldig tot december 2024