WARME VOORGERECHTEN VIS |
|
Noordzeevispannetje met champagneroomsaus | € 14.00 |
Zalmplakje met opgebakken groentjes en Dijonnaise |
€ 14.00 |
Kabeljauwhaasje met sherrysausje, prei en appeltjes | € 15.00 |
Op vel gebakken kabeljauw op coulis van erwten, garnaaltjes en paddenstoelen |
€ 16.00
|
Grietbot met prei en gebakken spekreepjes | € 16.00 |
Kabeljauw à la nage | € 16.00 |
Lottezadel in saffraansaus en gebakken oesterzwammen | € 16.00 |
Asperges met gerookte zalm of garnaaltjes (seizoen) | € 16.00 |
Al deze visgerechten kunnen als hoofdgerecht genomen worden mits een supplement van 10.00 €.
WARME VOORGERECHTEN (VLEES/GROENTEN) |
|
Asperges op z’n Vlaams of Hollands (seizoen) |
€ 14.00 |
Kalfszwezeriken met gebakken groentjes, graantjesmosterd en kalfsjus |
€ 18.00 |
Gebakken ganzenlever met portosausje en appeltjes | € 18.00 |