© copyright Restaurant Pattaya @ photostudio S
© copyright Restaurant Pattaya @ photostudio S

HOOFDGERECHTEN  

Kalkoenborst met cidersaus en appeltjes € 18.00
Parelhoentje “Fine Champagne”  € 20.00
Gemarineerd gebraad met seizoensgroentjes € 20.00
Speenvarkenbout in kruidensaus € 20.00
Waaier van tamme eend “Bordelaise” € 23.00
Rundstournedos met seizoensgroentjes € 24.00
Kalfsgebraad in tuinweelde € 25.00
Lamszadel, waaier van groentenboeket € 25.90
Ossehaas “Bordelaise” of Stroganoff € 28.00
Kalfsmédaillon, groenten krans en kalfsjus € 29.00

 

Indien hoofdgerecht zonder soep en voorgerecht genomen wordt, geldt een supplement van 3.00 €.

AARDAPPELBEREIDING NAAR KEUZE 

Gratin dauphinoise + € 1.50 
Kroketjes

 

Kasteelaardappeltjes  
Verse frietjes  

  

Geldig tot december 2023