© copyright Restaurant Pattaya @ photostudio S
© copyright Restaurant Pattaya @ photostudio S

HOOFDGERECHTEN  

Kalkoenborst met cidersaus en appeltjes € 14.00
Parelhoentje “Fine Champagne”  € 15.00
Gemarineerd gebraad met seizoensgroentjes € 15.00
Speenvarkenbout in kruidensaus € 15.00
Waaier van tamme eend “Bordelaise” € 18.00
Rundstournedos met seizoensgroentjes € 19.00
Kalfsgebraad in tuinweelde € 20.00
Lamszadel, waaier van groentenboeket € 23.00
Ossehaas “Bordelaise” of Stroganoff € 24.00
Kalfsmédaillon, groenten krans en kalfsjus € 24.00

 

Indien hoofdgerecht zonder soep en voorgerecht genomen wordt, geldt een supplement van 2.00 €.

AARDAPPELBEREIDING NAAR KEUZE 

Gratin dauphinoise + € 1.00 
Kroketjes

 

Kasteelaardappeltjes  
Verse frietjes