HOOFDGERECHTEN |
|
Kalkoenborst met cidersaus en appeltjes | € 15.00 |
Parelhoentje “Fine Champagne” | € 18.00 |
Gemarineerd gebraad met seizoensgroentjes | € 18.00 |
Speenvarkenbout in kruidensaus | € 18.00 |
Waaier van tamme eend “Bordelaise” | € 20.00 |
Rundstournedos met seizoensgroentjes | € 21.00 |
Kalfsgebraad in tuinweelde | € 22.00 |
Lamszadel, waaier van groentenboeket | € 24.00 |
Ossehaas “Bordelaise” of Stroganoff | € 25.00 |
Kalfsmédaillon, groenten krans en kalfsjus | € 25.00 |
Indien hoofdgerecht zonder soep en voorgerecht genomen wordt, geldt een supplement van 2.00 €.
AARDAPPELBEREIDING NAAR KEUZE |
|
Gratin dauphinoise | + € 1.00 |
Kroketjes |
|
Kasteelaardappeltjes | |
Verse frietjes |