© copyright Restaurant Pattaya @ photostudio S
© copyright Restaurant Pattaya @ photostudio S

HOOFDGERECHTEN  

Kalkoenborst met cidersaus en appeltjes € 15.00
Parelhoentje “Fine Champagne”  € 18.00
Gemarineerd gebraad met seizoensgroentjes € 18.00
Speenvarkenbout in kruidensaus € 18.00
Waaier van tamme eend “Bordelaise” € 20.00
Rundstournedos met seizoensgroentjes € 21.00
Kalfsgebraad in tuinweelde € 22.00
Lamszadel, waaier van groentenboeket € 24.00
Ossehaas “Bordelaise” of Stroganoff € 25.00
Kalfsmédaillon, groenten krans en kalfsjus € 25.00

 

Indien hoofdgerecht zonder soep en voorgerecht genomen wordt, geldt een supplement van 2.00 €.

AARDAPPELBEREIDING NAAR KEUZE 

Gratin dauphinoise + € 1.00 
Kroketjes

 

Kasteelaardappeltjes  
Verse frietjes