
|
KOUDE VOORGERECHTEN |
|
| Fantasie van bergham, meloensoepje en mousse van beenham | |
| Zalmtartaar met zoete paprika en komkommer | |
| Torentje van grijze garnalen, passievruchtencoulis en tomaat | |
| Carpaccio van zalm met mierikswortel | |
| Carpaccio van tonijn met limoenvinaigrette | |
| Carpaccio van rund, truffelolie en parmezaan | |
|
Drie maal zalm (mousse / tartaar / rollade met mierikswortel) |
|
|
Drie maal ganzenlever (terrinne / crème brulée / rollade met gerookte eend) |
|
|
Surf en turf van rundstartaar en krab |
|
|
Vittelo tonato |
|
|
Terrine van ganzenlever met ajuinconfituur en briochebrood |
|
| Torentje van gamba, avocado en provencekruiden | |
| Zes oesters | |
| Carpaccio van St-Jacobsmossel en haringkaviaar | |
| Canneloni van zalm met tartaar van St-Jacobsmossel | |
|
|
|
|
TUSSENDOORTJES |
|
| Jenever van Filliers | |
| Duo sorbet | |
Geldig tot december 2024